Veda House - Къща за чай и мъдрост
image1.jpg
начална страница
СъбитияНовиниЗа чаяМенюКетърингСнимкиЗа насКонтактиМагазини
Начало > София, ул. Гладстон 2 > Prem Joshua на живо в София
  Събития | Меню
GSM
Оператор
Дневно меню
Дневно меню Пловдив
Събития
Събития Пловдив
Дневно меню
ул. Гладстон 2 За резервации 0882 108 108
Разгледай цялото меню І Виж къде се намира чайната >
Пловдив
ул. Г. Бенковски 50 За резервации 032 / 622 760
Разгледай цялото меню І Виж къде се намира чайната >

 

Prem Joshua на живо в София

Представи си само музиката, която звучи в чайната най-често - изпълнена на живо! Prem Joshua и неговата банда са в България и носят със себе си магията на изтока, нима е възможно да не сме в екстаз? Ето ти и малко по-конкретно: 

София: 02.09.2009, Sofia Live Club начало: 19:30, цена: 30лв
Пловдив: 04.09.2009, Лятно кино Орфей начало: 19:30, цена: 20лв.

Билети: EventimVeda House, магазин Дандара и билетен център на НДК

Концертите в София и Пловдив са част от ежегодния летен тур на групата в Европа. През зимата те свирят предимно в Индия (Гоа, Мумбай, Бангалор), а също и в Малайзия, Египет, Дубай, Израел, Южна и Северна Америка. Тази година, като част от двучасовия концерт в Sofia Live Club, на сцената ще излязат и трима български музиканти, с които ще проверят на живо какво би се получило ако гайда, тъпан и кавал свирят музика за табла, дарбука, ситар, бансури, саксофон, каджун, бас-китара и тибетски звънци! Тъй като очакванията са, че ще се получи нещо интересно, резултатите от експеримента ще бъдат документирани и със запис в студио :)

Още с името на първата си група (Hamsafar), Prem Joshua заявява ролята си на пътешественик и в музиката. Роден в Германия, живеещ в Индия и Италия, той умело съчетава елементи от индийската класическа фолклорна традиция със съвременните тенденции на Jazz и Dance сцената. Стилове като Lounge, Chill-Out, Ethno-Trance и World Music могат само формално да опишат богатството и разнообразието на неговото творчество. Талантлив композитор и виртуозен мулти-инструменталист, неговите композиции сякаш разказват истории ("Farryman's Tale"), пеят песни ("Sky Kisses Earth"), рисуват картини ("Secret Place").

 
СъбитияНовиниЗа чаяМенюКетърингСнимкиЗа насКонтактиМагазини

    Приятели      Слънце Луна    сп. Усури     Билкова аптека     Amba Style     Йога Дивали