Veda House - Къща за чай и мъдрост
tealeaf.jpg
начална страница
—ъбити€Ќовини«а ча€ћеню етъринг—нимки«а нас онтактићагазини
Ќачало > „аено меню > черен чай (класически)
  –°—К–±–Є—В–Є—П | –Ь–µ–љ—О
GSM
–Ю–њ–µ—А–∞—В–Њ—А
ƒневно меню
ƒневно меню ѕловдив
—ъбити€
—ъбити€ ѕловдив
ƒневно меню
ул. √ладстон 2 «а резервации 0882 108 108
–азгледай ц€лото меню¬иж къде се намира чайната >
ѕловдив
ул. √. Ѕенковски 50 «а резервации 032 / 622 760
–азгледай ц€лото меню¬иж къде се намира чайната >

 

ƒаржелинг Premium FTGFOP1

јвтентичен силно ароматен ƒаржелинг, който се предлага за в къщи в малки дървени сандъчета. »ма красиви средно големи листа със зелени връхчета. “ъй като е събиран по време на втората реколта през месец май, има по-плътен и пикантен аромат. ¬кусът му е много мек. ќтива му мл€ко.

ƒаржелинг ’ималайски букет

¬нимателно подбран букет от втори€ цъфтеж на чаените плантации в »нди€. »ма средно големи тъмни листенца с малко връхчета. ћного ароматен и пикантен на вкус. ќтива му мл€ко.

јссам

≈дна изключителна комбинаци€ между цена и качество. “ова е традиционен черен чай от областта јссам в »нди€. »ма цели черни листенца със светли връхчета. —илен и тъмен, този чай е със земен и пикантен вкус и малцова нотка. ѕодход€щ е за ежедневна употреба. ќтива му мл€ко.

 

„ерен чай от  итай

«латен чай

–одом от ёнан в югозападен  итай, този чай е отгледан на височина межди 1800 и 2100 м сред хладен климат и девствени гори. Ѕере се само в началото на месец април при благопри€тни климатични услови€ и се обработва по специален метод. »ма големи листа с много златни връхчета, силен пикантен и малцов аромат с опушени нотки в комбинаци€ с мек и земен вкус, типичен за чайовете от ёнан.
—ертифициран органичен произход.

ѕушен черен чай ДЋапсанг —учонг"

√олемите широки листа от долната част на чаени€ храст се подлагат на продължителна ферментаци€ и се сушат на пушек от запалени борови клонки. ¬кусът е много силен, пикантен и специфичен. ќсобено подход€щ е след дълги зимни разходки, препоръчваме го не-подсладен.

 

„ерен чай от Ўри Ћанка

÷ейлон ’айгроун OP

“ози чай е отгледан на височина между 1000 и 2300 м в Ўри Ћанка (по старому ÷ейлон). »ма червеникави остри листенца, а ароматът му е силен и пикантен, с малцов привкус. ќтива му мл€ко.

 

 

 
—ъбити€Ќовини«а ча€ћеню етъринг—нимки«а нас онтактићагазини

    ѕри€тели      —лънце Ћуна    сп. ”сури     Ѕилкова аптека     Amba Style     …ога ƒивали