Veda House - Къща за чай и мъдрост
brownpot.jpg
начална страница
—ъбити€Ќовини«а ча€ћеню етъринг—нимки«а нас онтактићагазини
Ќачало > „аено меню > екзотичен чай
  –°—К–±–Є—В–Є—П | –Ь–µ–љ—О
GSM
–Ю–њ–µ—А–∞—В–Њ—А
ƒневно меню
ƒневно меню ѕловдив
—ъбити€
—ъбити€ ѕловдив
ƒневно меню
ул. √ладстон 2 «а резервации 0882 108 108
–азгледай ц€лото меню¬иж къде се намира чайната >
ѕловдив
ул. √. Ѕенковски 50 «а резервации 032 / 622 760
–азгледай ц€лото меню¬иж къде се намира чайната >

 

…ерба ћате

…ерба ћате е национална напитка на повечето южно-американски държави. ѕриготв€ се от изсушените листа на Ilex paraguariensis, съдържа кофеин и други стимуланти и има силно тонизиращо и освежаващо действие, което продължава по-дълго от това на кафето. —ъдържа още 24 различни витамини и минерали, 15 амино-киселини и 11 полифеноли (антиоксиданти). –егулира нивото на кръвната захар, подпомага храносмилането, отпуска нервите и намал€ва напрежението, облекчава алергичните симптоми и засилва имунната система. “радиционно се приготв€ в калабаса (кратунка) и се пие с бомбила (специална сламка).

ћате ѕортокал

—веж, ободр€ващ и ароматен чай. 
—ъдържа: зелено и печено ћате, корен от женско биле (сладник), портокалови корички и цветчета, естествен аромат.

Ћимонена трева

Ћимонената трева е широко разпространена билка, родом от източна јзи€ и јвстрали€. “€ има успоко€ващ ефект, който помага срещу стрес и безсъние, пречиства черни€ дроб, панкреаса, бъбреците и ц€лата храносмилателна система. »ма леко разхлабително действие, което помага за изхвърл€нето на токсините от организма. ѕомага за изчистването и тонизирането на кожата и мускулите. Ћекува дори настинка и може да смъкне висока температура. ¬кусът е цитрусов, свеж и естествено сладък.

’ъни буш

“радиционен южно-африкански чай, чието име означава "меден храст". »ма жълти цветчета, които уха€т на мед. ¬кусът на ча€ е естествено сладък и ароматен. ѕомага за лечението на кашлица, намал€ва кръвната захар (препоръчва се при диабетици). Ѕез кофеин. —ертифициран органичен произход.

 
—ъбити€Ќовини«а ча€ћеню етъринг—нимки«а нас онтактићагазини

    ѕри€тели      —лънце Ћуна    сп. ”сури     Ѕилкова аптека     Amba Style     …ога ƒивали